NY BEHANDLING: Harmonyca

NY BEHANDLING – HARMONYCA!

Skandinavienpremiär för en helt ny injektionsbehandling – Harmonyca! Allergan (som tillverkar fillern Juvederm) har tagit fram en splitter ny kombinationsprodukt och vi har förstås utbildat oss! Detta är verkligen en golden filler för dig som vill ha 2 behandlingar i 1! Filler för omedelbar effekt kombinerad med långverkande kollagenstimulering för lyft som håller länge. Harmonica består av en blandning av HA-filler och små microsfärer av Ca-hydroxyapatit. Fillern ger en omedelbar effekt medan microsfärerna ger en långverkande kollagenstimulering som kommer gradvis och håller minst två år.

Vilket område behandlar man?
Mellersta och nedersta tredjedelarna av ansiktet dvs framför öronen, längs käklinjen och i nedre mungipeområdet. (Man kan inte behandla i pannan, runt ögon eller runt mun.9 Detta ger en typ av ”ansiktslyft utan kniv”. Man injicerar totalt 2×1,25 ml. Vetenskapliga studier har visat effekt i mer än 24 månader.

Introduktionspris året ut 9.995kr! (Ordinare pris 12000 kr).

Harmonica passar inte om man har någon typ av inflammatorisk sjukdom. Bokas som vanlig fillerbehandling på webbokningen på vår hemsida. Tänk på konsultation minst 2 dagar innan (nya lagen).

När skall man välja Harmonica?
• Ansiktslyft mellersta och nedre tredjdelarna av ansiktet
• När man vill ha effekt längre tid än vid vanlig fillerbehandling
• När man vill ha två behandlingar i en, fillerbehandling som tillför volym och långerkande kollagenstimulering
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *