INJEKTIONSBEHANDLING DUBBELHAKA

Det finns numera en injektionsbehandling av dubbelhaka som ger ett permanent resultat och ofta även huduppstramning under hakan. Sedan 2017 har vi har gjort många hundra behandlingar. Eftersom det är en estetisk injektionsbehandling måste man komma på konsultation 2 dagar innan behandling och sedan ge samtycke till behandling.

Pris: från 9 900 kr (2 ampuller), 12 900 kr (3 ampuller).

Vanliga frågor & svar vid injektionsbehandling av dubbelhaka

Före behandlingen märker man ut behandlingsområdet, lägger bedövning och använder en speciell prickmall som appliceras på huden för att få en jämn dosering. Själva behandlingen innebär 15-30 stick med en tunn nål in i fettkudden. Behandlingen ger lite smärta men den brukar inte sitta i mer än ca 10 minuter. Vi brukar kyla området efteråt i smärtlindrande syfte.
Behandling av dubbelhakan är en estetisk injektionsbehandling och du måste komma på konsultation minst 2 dagar före behandling.

Man börjar se resultat efter några veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter 6-8 veckor.

Det behövs 1-5 behandlingar. Studier har visat att 2 behandlingar är vanligast. Resultatet är permanent.

Man kan få blåmärken första dagarna. Det är också normalt att man svullnar i behandlingsområdet och man kan även få en period av fasthet eller knölighet som dock går över. Huden kan bli avdomnad i området under en tid. I ovanliga fall kan man få asymmetriskt leende under en period efter behandlingen (i vårt material mindre än 1 %). Samtliga dessa biverkningar är övergående.

Behandlingen kostar 9 900 kr för liten behandling, 12 900 kr för mellanstor behandling. Vid behandling 3-5 ges 20% rabatt.