GOURI

Långverkande lyft av ansikte, panna eller decolletage

Gouri är den första produkten som innehåller helt flytande polykaprolakton, en substans som ligger kvar i vävnaden i 12 månader och ger kollagenstimulering.

Den i sin tur resulterar i ett lyft och en uppstramning av vävnaden. För allra bäst resultat kan man göra en kur om tre behandlingar med en månads mellanrum första gången och sedan göra underhållsbehandling varje år.

Polykaprolakton är en välbeprövad substans som är icke-toxisk, helt biologiskt nedbrytbar och biokompatibel.

Gouri är CE-godkänd i Europa och FDA-godkänd i USA. 2022 vann GOURI pris som “Best Injectable Collagen Inducer” på AMWC i Monaco.

Det absolut vanligaste behandlingsområdet är bakre delen av kinderna där man lägger två linjer av produkten för att ge ett lyft av både mellanansiktet och käklinjen.

Linjerna eller vektorerna som man använder är mycket snarlika var man lägger trådar vid trådlyft och Gouri har ibland kallats för flytande trådlyft.

Andra behandlingsområden är pannan, där kan man även åstadkomma ett pannlyft genom att behandla främre delen av hårbotten, hals och decolletage.

Gouri läggs oftast längs en eller två linjer från en enda injektionspunkt och man använder en mycket tunn kanyl.

Produkten sprider ut sig i området runtom på grund av sin stora diffusionskapacitet. Eftersom produkten är helt flytande så syns behandlingen nästan inte alls direkt efteråt utan man kan återgå till sina dagliga aktiviteter.

Kollagenstimuleringen kommer allt eftersom med en tydlig skillnad efter cirka tre månader.

Gouri bokas som vanlig fillerbehandling på webbokningen på vår hemsida. Tänk på att boka in konsultation minst 2 dagar innan (nya lagen).

Pris per behandling 6900 kr. Behandling två och tre 3900 kr vardera om de görs inom en
månad.

Vanliga frågor om Gouri

Ansiktets olika delar, hals och decolletage.

Man börjar se resultat efter en månad och ännu mer efter tre månader.

Minst 12 månader, men oftast längre.

När man vill ha en prisvärd och långvarig kollagenstimulering, ett lyft utan att tillföra volym.

Vi rekommenderar inte Gouri om man har någon typ av inflammatorisk sjukdom. Inte heller om man brukar få fula eller förtjockade ärr.

De första minuterna kan Gouri svida om man inte har fått bedövning men det är snabbt övergående. Som vid alla injektionsbehandlingar så finns en liten risk för blåmärken och man kan få klåda, ömhet, rodnad eller svullnad.

Det viktigaste är att inte ta på stickhålen de första timmarna. Annars är det inga speciella förhållningsorder.