Vår personal

Pyra Haglund

Pyra Haglund

Leg. läk, med. dr.

Medicine doktor 1987, leg läkare 1989. Grundare och VD för Stureplanskliniken. Arbetar med fillers sedan 1996 och botulinumtoxin sedan 1997. Internationell föreläsare och utbildare inom bl a Restylane, Macrolane, botulinumtoxin, kemisk peeling, medicinsk hudvård, IPL och laser. Medlem i Svenska Läkaresällskapet, European och International Society of Hair Restoration Surgery samt International Peeling Society.

Malin Ridderström

Malin Ridderström

Leg sjuksköterska

Leg sjuksköterska sedan 1998 och arbetar med fillers och botox sedan 2010. Har också arbetat många år med svettbehandling med Miradry och botox, och är kunnig inom sclerosering och PRP. Utbildad inom bl.a. kemisk peeling, PRX, Profhilo, PRP, trådlyft och fettfrysning. Hon har under alla år arbetat både estetiskt och kliniskt och har specialistutbildningar inom barn, neonatal intensivvård och trauma. Certifierad hos Estetiska injektionsrådet.

Sofia Öberg

Sofia Öberg

Läkare

Läkare som är intresserad av hälsa och skönhet, och brinner både för kirurgi och estetik. Sofia har arbetat med skönhetsbehandlingar som botox och fillers sedan 2018, genomgått mer än 20 utbildningar inom området och behärskar alla avancerade indikationer för injektionsbehandlingar. Hon gör även svettbehandlingar och tar bort födelsemärken. Sofia är även utbildad inom bl.a. kemisk peeling, PRX, trådlyft och fettfrysning. Sofia har också arbetat som inom thoraxkirurgi i drygt ett år. Hon har en examen från UC Berkeley i USA och en bakgrund som elitidrottare inom löpning.

Alfred Lüppert Svärd

Alfred Lüppert Svärd

Leg läkare, specialist ögonsjukdomar

Alfred är utbildad ögonläkare men är även intresserad av hälsa och skönhet. Han utbildades inom estetiska behandlingar med fillers och botox 2017 och har tidigare arbetat på Akedemikliniken där han var särskilt inriktad på fillersbehandlingar av läppar och kinder. Han är legitimerad läkare sedan 2011, specialist inom oftalmologi sedan 2019 och är även forskningsverksam. På Stureplanskliniken utför han estetiska injektionsbehandlingar, laserbehandlingar med mera.

Carmen Miron

Carmen Miron

Leg läkare, specialist i allmänkirurgi

På Stureplanskliniken opererar Carmen övre och nedre ögonlocksplastiker.

Anna Bernardsson

Anna Bernardsson

Leg läkare

På Stureplanskliniken gör Anna behandlingar med Lipolys och trådlyft.

Angelica Burman

Angelica Burman

Leg sjuksköterska

Angelica är legitimerad sjuksköterska sedan 2013 och har arbetat med estetiska behandlingar som injektionsbehandlingar med fillers och botox, hudbehandlingar, laser, IPL och scleroterapi lika länge. Hon har genomgått ett stort antal utbildningar genom åren och har bred erfarenhet. Hon har dessutom god erfarenhet av plastikkirurgi i sina roller som koordinator och klinikchef på en plastikkirurgisk klinik i Strömstad.