Vår personal

Pyra Haglund

Pyra Haglund

Leg. läk, med. dr.

Medicine doktor 1987, leg läkare 1989. Grundare och VD för Stureplanskliniken. Arbetar med fillers sedan 1996 och muskelavslappande sedan 1997. Internationell föreläsare och utbildare inom bl a injektionsbehandlingar, kemisk peeling, medicinsk hudvård, IPL och laser. Medlem i Svenska Läkaresällskapet, European och International Society of Hair Restoration Surgery samt International Peeling Society.

Malin Ridderström

Malin Ridderström

Leg sjuksköterska

Leg sjuksköterska sedan 1998 och arbetar med fillers och muskelavslappande sedan 2010. Har också arbetat många år med svettbehandling med Miradry och injektion, och är kunnig inom sclerosering och PRP. Utbildad inom bl.a. kemisk peeling, PRX, Profhilo, PRP, trådlyft och fettfrysning. Hon har under alla år arbetat både estetiskt och kliniskt och har specialistutbildningar inom barn, neonatal intensivvård och trauma. Certifierad hos Estetiska injektionsrådet.

Sofia Öberg

Sofia Öberg

Leg Läkare

Legitimerad äkare som är intresserad av hälsa och skönhet, och brinner både för kirurgi och estetik. Sofia har arbetat med skönhetsbehandlingar som muskelavslappande och fillers sedan 2018, genomgått mer än 20 utbildningar inom området och behärskar alla avancerade indikationer för injektionsbehandlingar. Hon gör även svettbehandlingar, Miradry, laser och tar bort födelsemärken. Sofia är även utbildad inom bl.a. kemisk peeling, PRX, trådlyft och fettfrysning. Sofia arbetar även inom thoraxkirurgi när hon inte är på Stureplanskliniken. Hon har en examen från UC Berkeley i USA och en bakgrund som elitidrottare inom löpning.

Angelica Burman

Angelica Burman

Leg sjuksköterska

Angelica är legitimerad sjuksköterska sedan 2013 och har arbetat med estetiska behandlingar som injektionsbehandlingar (fillers, muskelavslappande), hudbehandlingar, laser, IPL och scleroterapi lika länge. Hon har genomgått ett stort antal utbildningar genom åren och har bred erfarenhet. Hon har dessutom god erfarenhet av plastikkirurgi i sina roller som koordinator och klinikchef på en plastikkirurgisk klinik i Strömstad.

Anna Beck-Friis

Anna Beck-Friis

Hudterapeut

Anna Beck-Friis är en av Sveriges mest erfarna hudterapeuter. Hon har många års erfarenhet av olika hudbehandlingar som microneedling/Dermapen, IPL, kemisk peeling och laser. Hon har drivit egna kliniker och har även arbetat hos både plastikkirurger och hudläkare. Anna har dessutom arbetat på Stureplanskliniken tidigare. Hon är specialiserad på rosacea, acne, anti-age och pigmenteringar och har över 20 års erfarenhet av IPL.

Anna Bernardsson

Anna Bernardsson

Leg läkare, specialist i anestesi

Anna är överläkare i anestesi men har också erfarenhet av estetiska behandlingar sedan 2013. På Stureplanskliniken gör Anna behandlingar med lipolys och trådlyft.