Om oss på Stureplanskliniken

Ledande i Skandinavien

Stureplanskliniken är ledande i Skandinavien inom estetiska injektioner (fillers, botox, fettreducerande och kollagenstimulerande), estetisk laserkirurgi och andra icke-kirurgiska estetiska behandlingar, även kallat minimalt invasiva procedurer. Vår filosofi är att göra många små vårdande behandlingar där vi bevarar och lyfter fram din skönhet istället för stora onaturliga kirurgiska ingrepp.

Hos oss möter du några av Skandinaviens mest skickliga och erfarna behandlare, certifierade hos Estetiska injektionsrådet. Eftersom vi har lång erfarenhet och har så många olika behandlingar på kliniken vågar vi påstå att vi ser lite mer än andra när vi bedömer ett ansikte och att vi kan lyfta fram just dina skönhetsvärden på ett naturligt och diskret sätt. Vi gör allt för att du skall känna dig trygg och nöjd med din behandling och få bästa service.

Kunskap och skicklighet

På Stureplanskliniken finns skickliga läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter som gör sitt yttersta för att ta väl hand om dig. Det är välkänt i branschen att Stureplanskliniken har bland de skickligaste och mest välutbildade behandlarna som finns. Det beror delvis på att vi aldrig slutar att lära oss nya saker; vi åker på kurser och kongresser varje år och vi har också extremt mycket internutbildning på Stureplanskliniken. Flera av Stureplansklinikens medarbetare är också erfarna utbildare, och föreläser för andra läkare och sjuksköterskor i Sverige och utomlands. Eftersom vi har många som kommer till oss och gör behandlingar, så kan vi snabbt få stor erfarenhet när det har kommit något nytt.

Certifiering

Vår injicerande personal har genomgått certifiering hos Estetiska Injektionsrådet.

Vi skapar naturlig skönhet

Vårt mål är att du skall se vackrare och yngre ut när du går från oss utan att se ”gjord” ut. Allt vi gör skall vara en avbild av det vackra i naturen, och vårt motto är ”We create natural beauty”, vi skapar naturlig skönhet. Man kan gå tillbaka till arbetet efter i stort sett alla våra behandlingar och man gör det med självförtroendet av att se ännu bättre ut. Att trivas med sitt utseende är en framgångsfaktor och vi lyfter fram din skönhet på ett naturligt sätt!

Nära Stureplan

Stureplanskliniken ligger på Sturegatan i centrala Stockholm nära Stureplan. På kliniken erbjuder vi estetiska injektionsbehandlingar, IPL, laser, kemisk peeling, PRP, carboxy therapy, scleroterapi, carboxy therapy, trådlyft, fettfrysning, Miradry och borttagning av födelsemärken.

Så började det

Stureplanskliniken grundades 2002 av dr Pyra Haglund, bokstavligen med två tomma händer. Viktigaste bagaget var utbildning inom plastikkirurgi och erfarenhet som en av de allra första läkarna att arbeta med fillers, muskelavslappande, IPL och laser. Det hela startade med ett hyresrum i ett kontorshotell på Lästmakargatan nära Stureplan i Stockholm. I början fanns det inte ens en behandlingsbrits, och boka tid fick man göra hos ett telemarketingbolag i Kalix som sedan faxade ner dagens arbete till kliniken. Sedan dess har utvecklingen gått i en rasande takt med allt fler duktiga och välutbildade medarbetare, mängder av intervjuer och artiklar i pressen, och en stor, mycket trevlig och trogen kundkrets. Vi älskar vårt arbete och vill göra vårt yttersta för att ta väl hand om dig!

Boka en konsultation

På hemsidan kan du läsa mer om våra metoder och boka tid för konsultation. Tillsammans lägger vi upp en personlig behandlingsplan där vi lyfter fram din skönhet!

Välkommen!

Pyra Haglund, leg läk, med dr. Grundare av Stureplanskliniken

Pyra Haglund, leg läk, med dr.
Grundare av Stureplanskliniken