SCLEROTERAPI 500 KR RABATT

Scleroterapi är en effektiv injektionsbehandling för att ta bort ytliga kärlbristningar på benen. Det tar cirka 4 veckor att se fullt resultat. Passa på att behandla nu för att hinna bli fin till sommaren! 500 kr rabatt (pris från 2900 kr). Gäller febuari 2023.

ERBJUDANDE CELLULITER!

VISSTE DU DETTA OM CELLULITER?

Irriterande små gropigheter och ojämnheter på lår, stuss och andra ställen med underhudsfett – många av oss får celluliter med åren. Underhudsfettet är uppbyggt av små ansamlingar fett med tunna bindvävssepta emellan. När man är ung är fettväven jämn och fin men med åren blir en del septa förtjockade och fettsamlingarna blir varierande i storlek så att man får en ojämn yta. Det anses bero på syrebrist i fettvävnaden på grund av försämrad blodcirkulation. Detta i sin tur medför att toxiska ämnen ansamlas och späder på förändringen.
HUR KAN MAN BEHANDLA CELLULITER?

Carboxy therapy innebär att man injicerar koldioxid, den gas man normalt andas ut, med en tunn, tunn nål in i fettet. Koldioxiden stimulerar till förbättrad cirkulation med kraftfull syresättning av vävnaden. Detta i sin tur minskar celluliter. Vi rekommenderar behandling 2 gånger i veckan i 3 veckor. Gör 1 eller 2 underhållsbehadnlingar per år därefter. Pris per behandling 2000 kr. Carboxy therapy är stort i Italien (som vår maskin kommer ifrån) och Brasilien – där man vill vara snygg på beachen året om. Alidya är en produkt som innehåller polyaminosyror, glycosid, EDTA och pH- och osmolaritetsreglerande ämnen. Säger kanske inte så mycket för en lekman men produkten är framtagen av professor Montelesi i Italien och verkar genom att lösa upp och forsla bort skadliga ämnen, binda metalljoner, reglera pH och förbättra cirkulaitonen i fettväven. VIlket ger god effekt på celluliter. Man injicerar Alidya med en kort supertunn nål. Behandlingen ger inget större obehag.

Pris 1200 kr per behandling, vi rekommenderar 6 st. En ampull Alidya innehåller hela 10 ml vilket täcker en stor yta.
ERBJUDANDE CELLULITER!
Gör kombo CBX – Alidya betala bara för CBX! Alla som gör Carboxy Therapy mot celluliter i februari och mars (pris 2000 kr per behandling) får även behandling med Alidya värd 1200 kr.

PURIFY PEEL

Purify Peel från Eneomey är en relativt mild kemisk peeling som djuprenar huden och ger extra glow. Unna dig en Purify peel samtidigt som du gör en annan behandling hos oss och betala bara 500 kr (ordninarie pris 1700 kr).

Erbjudandet gäller när du gör Purify peel samtidigt som en annan bokad behandling.