50% rabatt på Dermapen och Purify Peel

Nu faller höstmörkret, vad är bättre än att komma till oss och göra sköna behandlingar till halva priset så att du är fin lagom till adventstidens festligheter!

Dermapen4 är en av våra mest populära huduppfräschande behandlingar och hela november får du den till halva priset, 1250 kr istället för 2500 kr.

Purify peel är en mild och skön peel som ger lyster och glans och har en djuprenande effekt. Ordinarie pris 1700 kr/behandling, nu halva priset när du bokar en kur med 4 behandlingar! (3400 kr).

NY BEHANDLING: Trådlyft + PRP

Äntligen en effektiv behandling mot gäddhäng!

Saggande, ojämn hud på överarmarnas insidor gör att många väljer bort kläder med bara armar.

Men nu har vi en effektiv dubbelbehandling som verkligen fungerar! Trådlyft i kombination med PRP, berikad plasma (den s k vampyrmetoden).

Så här går det till:

Ett blodprov tas i armvecket och centrifugeras i specialrör för att utvinna 6 ml berikad plasma. Behandlingsområdet ritas ut och vi sätter 15 trådar per sida. Därefter injiceras plasma i var och en av nålarna som tråden var trädd på. Slutligen tas nålarna ut och det finns både trådar och plasma i området som ger maximal kollagenstimulering. Resultat ses efter 3 månader, se våra bilder här. Vår modell valde att göra en behandling till för att få ännu mer resultat.

”Jag ser verkligen skillnad på mina armar. Behandlingen var inte särskilt smärtsam alls. Jag fick ett litet blåmärke, annars var det inga besvär .”

Pris 15900kr per behandling. Normalt görs en eller två behandlingar med minst 3 månaders mellanrum.

NY BEHANDLING: Harmonyca

NY BEHANDLING – HARMONYCA!

Skandinavienpremiär för en helt ny injektionsbehandling – Harmonyca! Allergan (som tillverkar fillern Juvederm) har tagit fram en splitter ny kombinationsprodukt och vi har förstås utbildat oss! Detta är verkligen en golden filler för dig som vill ha 2 behandlingar i 1! Filler för omedelbar effekt kombinerad med långverkande kollagenstimulering för lyft som håller länge. Harmonica består av en blandning av HA-filler och små microsfärer av Ca-hydroxyapatit. Fillern ger en omedelbar effekt medan microsfärerna ger en långverkande kollagenstimulering som kommer gradvis och håller minst två år.

Vilket område behandlar man?
Mellersta och nedersta tredjedelarna av ansiktet dvs framför öronen, längs käklinjen och i nedre mungipeområdet. (Man kan inte behandla i pannan, runt ögon eller runt mun.9 Detta ger en typ av ”ansiktslyft utan kniv”. Man injicerar totalt 2×1,25 ml. Vetenskapliga studier har visat effekt i mer än 24 månader.

Introduktionspris året ut 9.995kr! (Ordinare pris 12000 kr).

Harmonica passar inte om man har någon typ av inflammatorisk sjukdom. Bokas som vanlig fillerbehandling på webbokningen på vår hemsida. Tänk på konsultation minst 2 dagar innan (nya lagen).

När skall man välja Harmonica?
• Ansiktslyft mellersta och nedre tredjdelarna av ansiktet
• När man vill ha effekt längre tid än vid vanlig fillerbehandling
• När man vill ha två behandlingar i en, fillerbehandling som tillför volym och långerkande kollagenstimulering