PROFHILO

En av de största nyheterna på det estetiska området

Profhilo har beskrivits som en av de största nyheterna på det estetiska området. Profhilo är en hyaluronsyraprodukt som är bioremodellerande. Den ger huden fukt och motverkar rynkor och saggighet genom att öka bildningen av kollagen och elastin.
Pris för en kur (2 behandlingar, totalt 4 ml) 8 000 kr. Pris för en kur Profhilo Body (2 behandlingar, totalt 6 ml) 11 800 kr.

Vanliga frågor om Profhilo

Den nya skönhetsbehandlingen Profhilo har beskrivits som en av de största nyheterna i vår bransch. Profhilo är en hyaluronsyraprodukt som är bioremodellerande, dvs den startar en stimulering av hudens eget kollagen och elastin. Profhilo kan göras som egen behandling eller som en grund för alla framtida fillersbehandlingar och andra behandlingar.

Man gör en kur på två behandlingar, varje behandling innehåller 2 ml Profhilo som läggs på 5 punkter per sida i ansikte eller på hals. Man gör andra behandlingen efter en månad och ser fullt resultat efter ytterligare 1-2 månader. Om 6-12 månader är det dags att fylla på.

Det finns även en Profhilo Body som lämpar sig för behandling av slapp hud runt naveln eller på överarmarna. Där läggs 3 ml i 10 punkter på liknande sätt.

Profhilo är den första stabiliserade hyaluronsyraprodukten som inte innehåller BDDE utan har stabiliserats genom en unik, patenterad värmemetod utan några skadliga tillsatser. Profhilo har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden, 64 mg/2 ml. Profhilo startar igång en hudföryngring och befuktning av huden men utan att överfylla.

Har du funderat på filler men inte vågat? Då är Profhilo den perfekta startbehandlingen för dig.