ANNA BECK-FRIIS – ETT KÄRT ÅTERSEENDE PÅ STUREPLANSKLINIKEN

Vi vågar påstå att Anna Beck-Friis är en av Sveriges mest erfarna hudterapeuter. Hon har många, många års erfarenhet av olika hudbehandlingar, microneedling, IPL och laser. Hon har drivit egna kliniker och har även arbetat hos både plastikkirurger och hudläkare. Anna har dessutom arbetat på Stureplanskliniken tidigare. Hon är specialiserad på rosacea, acne, anti-age och pigmenteringar.
Numera bor Anna i Småland men vi är så glada att få ha henne på Stureplanskliniken flera dagar varje månad.

ERBJUDANDE

Boka valfri behandling hos Anna innan midsommar 2023 och få en hudvårdsprodukt från Marja Entrich (värde 349-799kr) och en värdecheck på 500 kr att använda på valfri annan behandling (kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden).
ANNAS BEHANDLINGAR

Här ser du alla härliga behandlingar du kan boka hos Anna, vi presenterar dem en och en.

INFUZION

Gillar du inte nålar och stick men vill boosta huden maximalt med hyaluronsyra? Då är Infuzion behandlingen för dig! Infuzion ger en effekt av både skinbooster och fillers, men utan att använda nålar. En patenterad kula förs över huden och slussar in hyaluronsyra med hjälp av en svag elektrisk ström. Behandlingen gör inte ont, tar mindre än 30 minuter och drar samman porer samtidigt som den plumpar och jämnar ut hudytan och ger maximal fukt. Pris 1900 kr.

FETTFRYSNING – COOLSHAPING

Har julmaten satt sina spår? En timme i vår Coolshaping-maskin ger bevisad effekt på punktfetma! Coolshaping har två handstycken så du kan behandla höger och vänster sida samtidigt. Pris endast 4000 kr.

IPL 

IPL betyder Intensivt Pulserat Ljus och är en behandling som ligger Anna speciellt varmt om hjärtat. Man lägger en kall gel på huden och belyser med en optisk safir ett område i taget. Varje ljuspuls är sekundsnabb och känns som en gummisnodd mot huden. Pris enstaka pulser 1900 kr, helt ansikte eller decolletage 2900 kr.

KEMISK PEELING 

Kemisk peeling är ett samlingsnamn på behandlingar där man lägger aktiva ämnen på huden (aha-syror, vitaminer mm) för att djuprena, föryngra, behandla acne och melasma och ge glow. På Stureplanskliniken har vi ett dussin olika peeler från Eneomey och Dermaceutic; låt Anna välja vilken som passar just din hud! Pris 1300-3900 kr.

 PRX 

PRX-t33 innehåller 33% TCA men är ändå en behaglig hudbehandling där PRX masseras in i huden med jämna rörelser. Resultatet är oslagbar glow! Pris 1995 kr.

DERMAPEN/MICRONEEDLING

Dermapen eller microneedling är en av våra mest populära behandlingar där man med tunna sterila nålspetsar går över ansiktet eller decolletage för hudföryngring och en riktigt fräsch uppfriskad look. Pris 2500 kr.

HIFU 

HIFU står för High Focused Ultrasound och har på senare tid blivit en mycket omskriven metod för “ansiktslyft utan kniv”. Man för handstycket över panna, kinder och käklinje för att få uppstramning av djupa fascian, kollagenremodellering och huduppstramning. HIFU verkar på exakt djup, vi behandlar på både 4,5, 3 och 1,5 mm djup. Boka en behandling du också! Pris 3900 kr.

CARBOXY THERAPY

Genom att skicka in små mängder koldioxid, den gas som vi normalt andas ut, kan man få syrsättning och stimulering av vävnaden. Carboxy therapy är framförallt en effektiv behandling av celluliter och hudbristningar (pris 2000 kr per behandling) samt ringar under ögon (pris 995 kr). Vi rekommenderar att man startar med 4-6 behandlingar och sedan gör en underhållsbehandling per år. Starta nu så är du i fin form till sommaren!

KONSULTATION

Är du osäker på vilken behandling som är rätt för dig och din hud? Boka en konsultation hos Anna så får du en professionell bedömning med råd om både lämplig behandling och vilken hudvård du skall välja. Konsultationen tar 30 minuter och kostar 500 kr men då får du också en värdecheck på 500 kr att använda vid din behandling.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply