2 NYA SKICKLIGA OCH ERFARNA BEHANDLARE PÅ STUREPLANSKLINIKEN!

VI är stolta att presentera två nya behandlare på Stureplanskliniken: Leg läk Alfred Lüppert Svärd och leg ssk Angelica Burman. Båda två har många års erfarenhet i branschen. Här presenterar vi dem lite närmare och vi har ett spännande välkomsterbjudande!

Alfred är utbildad ögonläkare men är även intresserad av hälsa och skönhet. Han utbildades inom estetiska behandlingar (fillers, muskelavslappande) 2017 och har tidigare arbetat på Akedemikliniken där han var särskilt inriktad på fillersbehandlingar av läppar och kinder. Han är legitimerad läkare sedan 2011, specialist inom oftalmologi sedan 2019 och är även forskningsverksam. På Stureplanskliniken utför han estetiska injektionsbehandlingar, laserbehandlingar med mera.

Angelica är legitimerad sjuksköterska sedan 2013 och har arbetat med estetiska injektionsbehandlingar (fillers,muskelavslappande), hudbehandlingar, laser, IPL och scleroterapi lika länge. Hon har genomgått ett stort antal utbildningar genom åren och har bred erfarenhet. Hon har dessutom god erfarenhet av plastikkirurgi i sina roller som koordinator och klinikchef på en plastikkirurgisk klinik i Strömstad.
Boka valfri estetisk injektionsbehandling hos Alfred eller Angelica senast november 2022 och få en värdecheck på 1000 kr till nästa behandling (gäller till 230630) samt produkter från DrSpiller värda 1785 kr (en ljuvlig ansiktskräm i dubbelstorlek och en valfri ampullkur).
Kan inte kombineras med andra erbjudanden.Om det är mer än 6 månader sedan du var här måste du komma på konsultation minst 2 dagar innan (kostnadsfri).
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.